back where we ended last year

Donderdag 4 augustus 2011:
Vorig jaar eindigde onze zeilvakantie op de Oostzee zo ongeveer bij Marstal op het eiland Aero. Toen hadden we, achteraf gezien, nog een laatste ruwe tocht langs Langeland naar Kiel te gaan. Vandaag gaan we dezelfde kant op  met als eindbestemming Bagenkop op Langeland. Zo ongeveer tegenover Marstal. Het weer ziet er erg rustig uit, ondanks dat ze winDSC02827dkracht 5 tot 6 voorspellen. Er is niets van te merken. midden op zee staat er ca. 15 knp wind (zeg maar windkrachtje 4). Een lekker windje dus, en het gaat dan ook lekker vlot. We zijn redelijk bijtijds in de haven en we pakken nog even de vouwfietsjes om boodschappen te gaan doen en om een stukje van het eiland te verkennen. Voor de boodschappen waren de fietsjes trouwens niet echt nodig, want de supermarkt lag maar 300m van de haven. Fietsend deden we er trouwens nog bijna 10 min over om hem te vinden.

reacties

Reageer