Hov – Juelsminde

Woensdag 1 augustus – donderdag 2 augustus

We zijn vlakbij Aarhus waar het WK zeilen begint. Nicolas Heiner doet mee in de Finn (Sebas kent hem vrij goed en heeft regelmatig met hem gezeild en trainingen gehad). We gaan er echter niet heen. Vanaf Oer gaan we richting zuiden naar IMG_20180801_092114Hov. In de ochtend staat er nog wind en we gaan weer rond half acht weg. De sluis is overigens vanaf 7 uur bediend in Oer. Onderweg komen we een ferry tegen die tegen de 40 knp vaart. De snelste die we tot heden hebben zien varen.

In Hov is het warm. De supermarkt is dichterbij dan de toiletten, vanaf onze ligplaats in de oude vissershaven Dus daar worden we ook niet echt moe van.

IMG_20180802_200059De volgende dag gaan we naar naar Juelsminde, wat ook te bezeilen is. Juelsminde is druk bezocht. Ondanks dat er drie havens zijn, lijkt het op het einde van de dag vol te liggen. In de avond is er nog live entertainment in de haven, beetje folk muziek met zang in het Deens. Leuk voor de achtergrond.

reacties