100 dagen

vrijdag 2 augustus 2013 – We liggen sinds woensdag in Stockholm. Sebas heeft de boot alleen,  maar wel in gezelschap van de Hanita en de Shearwater naar Zweden DSC04044gevaren in drie etappes. Gisteren heeft de verzekeringsmaatschappij besloten dat de boot toch via wegtransport naar Nederland gaat. Met name omdat de boot tijdens het varen meer water lekt, dan wanneer de boot stilligt.

De planning is dat maandag 5 augustus rond 12.00uur de boot op de vrachtwagen gezet wordt in Gashaga, vlakbij Stockholm. Wij vliegen de volgende dag naar Nederland. Daarmee heeft onze vakantie op de boot precies 100 dagen geduurd en hebben we 1.854 mijl gevaren (i.p.v. geplande ca. 2.800 mijl)

reacties

2 Comments to “100 dagen”

 1. Willem van der Woude 2 augustus 2013 at 20:10 #

  Beste Sebastiaan en Hilde, dat is spijtig dat jullie vakantie zo afloopt. Helaas het is niet anders. Nu de boot op een vrachtwagen naar Nederland jullie met het vliegtuig. Hierna alles even laten bezinken. Veel sterkte met alles.

  Hartelijke groeten Willem en Lida
  .

 2. dominique 5 augustus 2013 at 08:20 #

  Hallo Sebas en Hilda,

  wat jammer dat de vakantie zo eindigt…. Ik wens jullie een goede terugreis toe en laat het allemaal inderdaad even rustig bezinken….

  groetjes Dominique, Erwin Emma en Ruben


Reageer