het eerste tochtje

Het is eigenlijk maar een heel klein tochtje. Een paar mijl varen van Koper naar Izola. Maar vooral om te kijken of alles in orde is…alles op zij plek…en werkt. Bovendien was er ook niet veel wind (2-6 knp)…dus een lange tocht zat er route zowiezo niet in. Maar we zijn in ieder geval het water op geweest en vertrokken uit Koper. En Izola bleek eigenlijk een erg pitoresk dorpje te zijn. Mooier dan Koper. Zo gingen vandaag de vouwfietsen van boord om door het dorpje te fietsen en op zoek naar een supermarkt voor wat dagelijkse boodschappen. TomTom is dan weer een handige vriend. 

reacties

5 Comments to “het eerste tochtje”

 1. Dominique 16 april 2009 at 10:46 #

  Hoi Sebas en Hilda,

  fijn om te lezen dat de aankomst en de eerste dagen zo goed zijn gegaan, dan begin je gewoon lekker.

  Wij hadden hier gisteren 24 graden!

  Ik blijf jullie volgen,

  groetjes Dominique

 2. Jan-Willem 16 april 2009 at 20:24 #

  Hi Sebas en Hilda,

  Leuk jullie eerste belevenissen te lezen. We kijken iedere dag of je er alweer wat nieuws op gezet hebt. Hopelijk is het net zulk mooi weer als hier! Maar verder geen werk en alleen zon, wind en water…. We zijn jaloers!

  Geniet!

  Jan-Willem&Angelique

 3. Ilse 17 april 2009 at 11:22 #

  He hoi,
  Fijn dat alles werkt. En dat de boel blijft drijven (dat lijkt voor mij als zeilleek, de meest voordehandliggende voorwaarde). Ik wens jullie ontzettend veel plezier. Nu en de komende maanden. En volgens mij gaat dat al best lekker als ik de twitters lees: op het terras met uitzicht op zee met ondergaande zon. Heerlijk!
  Groeten,
  Ilse

 4. kees 19 april 2009 at 08:34 #

  Hoi Hilda & Bas, geniet van het “Zwitserleven”gevoel, het is daar wat anders dan het Wad en de Noordzee, schitterende eilanden z’n rotsen en stranden, pittoreske plaatsjes. leuk jullie verslag te volgen zo krijg ik een mooie indruk van jullie belevenissen. Het gebied is één van de mooiste zeilgebieden hopelijk blijft het weer mooi en met een lekker windje af en toe de gangboorden door het water is toch een lekker gevoel. Ik hoor het wel als de Borra Borra er is. Geniet vandaag gisteren was een mooie herinnering en morgen is een verrassing. gr. kees

 5. Faisal 4 juni 2013 at 14:23 #

  Geniet van jullie vakante
  gr
  Faisal


Reageer