Stegeborg #GötaCanalHereWeCome

Zondag 24 juni:

Weer weinig wind, maar misschien komt er in de loop van de dag vanuit het oosten nog wat wind. Toch weer warm aangekleed maar dat blijkt al snel te warm. De zomer kt weer terug.

Tot Arkösund is de zee helemaal glad en weer hebben we een zeehond gespot. Bij Arksund hebben we wat wind maar helaas van achteren. Te weinig om vooruit te komen op zeil. We doorkruisen de route van de heenweg en gaan het fjord in naar het Göta kanaal.

Ondertussen wordt de Volvo Ocean Race gevolgd aan boord, het kan nog alle kanten op. Dat is wel spannend. We komen rond half drie bij Stegeborg. We liggen daarbij naast kasteel ruïnes. De IMG_20180624_190101gastensteiger ligt wat vervelend voor de wind en blijkt de nodige bevestigings-ringen te missen, waardoor niet alle boeien bruikbaar zijn. Het toiletgebouw is wel weer dik in orde. Eindelijk weer eens een lekkere douche voor jezelf.

Sebas kan Formule 1 kijken

reacties