Breskens–Nieuwpoort

zondag 22 juli: Rond 7.00uur verlaten we de haven van Breskens. Het weer isDSC00392 goed en zonder verder veel bijzonderheden komen we rond 13.00uur al aan in Nieuwpoort. De stroom hebben we goed mee.

In  Nieuwpoort gooien we de tank vol. In Engeland hebben ze alleen rode diesel en als het niet nodig is hebben we die liever niet in onze tank. Bij controles in  België en Nederland kunnen ze daar nog wel eens moeilijk over doen, hoge boetes.

De haven waar we liggen is erg groot en de steiger en nummer indeling levert DSC00422wat problemen op. We liggen op I47. Er blijken twee I steigers, maar de eerste die we zien gaat maar tot 34. Bij de tweede I  steiger zitten we goed, maar ligt een andere boot op onze plek. De nummers staan onlogisch. Wij kunnen hun plek pakken, ook weer opgelost.

 

Verder die dag rustig aan gedaan. Sebas heeft aan boord nog lekker gekookt. Morgen weer dezelfde vertrektijd, dus maar weer op tijd naar bed.

reacties

Reageer