naar Breskens

zaterdag 21 juli: Eerst nog even wachten in marina Veere tot de havenmeester komt om  te betalen en dan de sluis in voor het kanaal naar Vlissingen. InDSC00388 Middelburg hebben we twee bruggen. Als we aankomen staat het licht al op rood –groen. Een groep boten ligt te wachten. We denken het makkelijk te kunnen halen, maar net voor we bij de brug zijn gaat het licht op rood. We snappen er niets van, is de brugwachter soms blind. Nu maar hopen dat er geen flitser stond, want we zijn toch doorgevaren.

Bij Vlissingen aangekomen steken we meteen door de Westerschelde over, naar Breskens. Daar start morgen de flottielje naar Londen. Rond 12.00u zijn we in Breskens en we hebben een mooi plekje aan de steiger. Tijd genoeg om nog wat voorraad in te slaan en te luieren. Het is eindelijk zonnig.

We krijgen een opstapper aan boord, Rien. Hij is tevens door de organisatie gevraagd om foto’s te maken voor de Waterkampioen. Ook wordt aan alle boten gevraagd mooie foto’s aan te leveren. Een aantal zullen ook in de Waterkampioen komen. Rond 16.00 is Rien er. Voor vanavond staat een etentje m et een groot deel van de boten op ons programma. We zitten aan tafel met de Josephine. Erg gezellig en lekker gegeten.

Morgen vertrekken we vroeg naar Nieuwpoort vanwege het tij en we gaan na het eten vroeg naar bed.

reacties

Reageer