Staande Mast route – deel 3: Dordrecht

maandag 16 juli: Nadat we rustig opgestaan zijn, doen we eerst nog wat boodschappen. Lekker vers brood voor het ontbijt. Rond 10:00 vertrekken we. Vanochtend zou het nog redelijk weer zijn, maar al snel komen krijgen we DSC00285regenbui na regenbui over ons heen. Hilda zit lekker droog binnen, en ik moet het doen met m’n zeilpak.Gelukkig houd die mij goed droog en valt het wel mee. Vandaag varen we tot Dordrecht. We hebben alle tijd en zijn alle “kritische punten” reeds voorbij (o.a. een stremming in de Julianasluis bij Gouda vanaf donderdag). Om 15:00 liggen we in de haven van de Koninklijke Dordrechtse Roei- en Zeilvereniging. Een gezellige haven in het centrum van Dordrecht. Alleen jammer dat het de rest van de blijf blijft regenen :-(

reacties

Reageer