Staande Mast route – deel 2: Gouda

zondag 15 juli: Na een kleine 3 uurtjes slapen gaat de wekker al weer. Het opstaan gat wat stroef, maar het zonnetje schijnt. Na de koffie vertrekken we meteen. De eerste opening van de brug bij Schiphol halen we zonder problemen.DSC00272 zo kunnen we bijtijds bij de spoorbrug in Gouda zijn. We zijn daar uiteindelijk een uur te vroeg. Genoeg tijd om even rustig te lunchen. Stipt om 14:12 gaat de brug open. Eerst de eerste spoorbrug en 2 min. later de 2de. Strak nadat er net nog een trein over gereden is. Nadat we onder de spoorbrug door zijn, varen we Gouda in. We hebben voor vandaag genoeg gevaren en willen snel een paar uurtjes slaap inhalen van afgelopen korte nacht door Amsterdam. Hilda slaap een paar uurtjes, terwijl Sebas nog wat spullen opruimt en een paar klusjes doet. Het zonnetje is weer gaan schijnen, maar we hebben allebei geen puf om te koken. Gelukig is de frietzaak dichtbij. Uiteindelijk gaat om 21:00 alweer het licht uit en komt er dik 11 uur later pas weer wat beweging in.

reacties

Reageer