rustig ankeren

vrijdag 5 augustus 2011:
Vandaag willen we gaan ankeren in een baai bij het eiland Tasinge. Het is vanochtend als we vertrekken nog bewolkt met af een toe een paar spetters regen, maar het zou in de loop van de dag beter worden. De wind is nog zwak maar neemt later gelukkig toe tot ca. 15 knoppen. Weer een perfect zeilwindje. Eenmaal aangekomen in de baai neemt de wind eerst nog toe tot 20 knp. maar desondanks gaat het anker naar de bodem en 5 min. later liggen we vast met een mooi uitzicht op het Valdemarslot. Helemaal niets mis mee!DSC02836

Tot we na een uurtje luide muziek horen. Een band begint te spelen. Zou er een feestje zijn….of vanavond? Het blijkt dat de Tina Dickow M. Band vanaf 20:00 uur optreedt en dat ze ‘s middags aan het soundchecken zijn.DSC02882 Daar gaat onze rust. Hoewel het zeker niet onaardig klinkt en dan hoeven we zelf de iPod niet aan te zetten ;-)

Nu we rustig voor anker liggen, kunnen we trouwens ook nog even een paar mooi foto’s van ons nieuwe bootje maken.

Tevens hebben we onze Deense pre-paid simkaart van vorig jaar weer geactiveerd zodat we weer internet aan boord hebben. Zeg maar een soort #wifiboot.

reacties

Reageer