laten liggen

zaterdag en zondag 17-18 juli
De voorspellingen voor het weekend zijn ongunstig om de boot terug te varen naar Nederland en besluiten om de Rana te laten liggen. Afgelopen 3 dagen hebben we steeds met een andere Nederlandse boot opgevaren en de vrouw gaat in Cuxhaven van boord en rijdt zondag met de auto terug naar Nederland. Ze had ons aangeboden om mee te rijden en wil ons wel in Lauwersoog afzetten (onze auto staat daar namelijk nog). Daar maken we graag gebruik van want dan hoeven we niet zo met de bagage te zeulen in het openbaar vervoer. Even los van het feit dat Lauwersoog op zondagP1020510 amper te bereiken is met het OV. Zaterdag slappen we eerst lekker uit en ruimen dan op ons gemak de boot op en pakken onze spullen in. En we genieten nog even  van onze laatste vakantiedagen

En nu maar wachten op een rustig weekend om de Rana alsnog terug naar Nedeland te varen.

reacties

Reageer