Aeroskobing

donderdag en vrijdag 8/9 juli:
Na een nacht waarin het ankeralarm een paar keer afging, varen we naar Aeroskobing op het eiland Aero. De wind waait met 14 knp lekker.

We varen boven Drejo langs en moeten dan een stukje door een geul om naar Aero te kunnen. Dat gaat allemaal net op zeil. De lucht begint dan donkerder te worden en even later krijgen we een korte plensbui over ons heen. Na de bui is de wind helaas helemaal weg en moet het laatste 1/2 uur de motor toch nog aan.

P1020449 In de haven vinden we snel een plekje, lekker dichtbij de douches en wc’s en ook de supermarkt ligt vlakbij. We lopen nog eens door het plaatsje, wat erg mooi zou moeten zijn.

Voor vrijdag wordt nog geen zuchtje wind voorspeld en we besluiten een dagje te blijven hangen. Het is erg warm en we komen niet verder dan het strand en voor Hilda een goed boek en de Tour de France voor Sebastiaan. Het strand ligt in een baai en het is er onverwacht mooi.  Met de temperatuur van vandaag waan je je zomaar op de middellandse zee.

reacties

Reageer