100 dagen

woensdag 22 en donderdag 23 juli:
Vandaag zitten we alweer 100 dagen aan boord. We varen nog steeds samen op met George. Toen we 5 nm onderweg waren naar het eiland Porquerolles,  kreeg hij via de navtex een gale warning binnen. De wind komt sneller dan verwacht vanuit Sardinie naar de zuidkust van Frankrijk komt. Gelukkig heb je hier havens genoeg en een dik uur later liggen we alweer veilig achterP1020089 een hoge muur in de haven van Bormes des Mimosas. Donderdag bljven we  ook liggen omdat pas laat op de middag het een beetje rustig wordt. Met de bus gaan we het oude dorpje Mimosas in de bergen bekijken. Het ligt vrij hoog en is met de fiets niet goed te doen. Het dorpje is best mooi, maar je bent wel snel uitgekeken. De rest van de dag luieren we een beetje en genieten we van de laatste dagen.

reacties

Reageer